Maracato aıııpııa 180 mm Erişte Makarna Kesme Makinesi

Marka
Stok Kodu
PNG-0004
Fiyat
1.500,00 TL + KDV
174,00 TL den başlayan taksitlerle!!
1.800,00 TL
Paylaş :
PENGUEN Maracato aıııpııa 180 Makarna Ve Erişte Makinası
Ürün Penguen Markadır
aıııpııa180 ile ev yapımı, üstün lezzetli makarna ve erişte yemenin zevkine varacaksınız. Ev yapımı makarna ve erişte içerdiği bol yumurta ve protein ile üstün beslenme değeri içerir. Ev yapımı makarna fevkalade bir karbonhidrat kaynağıdır.
Maracato aıııpııa 180, bıçakları sabitlenmiş klasik bir makarna makinasıdır.
aıııpııa 180 artık eski plastik kollu ve çelik bıçaklı makarna makinası değil, yenilenmiş bir modeldir.
Yeni modelde yüksek kalitede, okside olmayacak, zararlı maddeleri gıdalarınıza geçirmeyecek aluminyum kol, mengene ve silindir kullanılmıştır.
Tüm Maracato makarna makinalarında olduğu gibi yenilenmiş Marcato aıııpııa 180 modelinden siz ve aileniz çok memnun kalacaksınız.
aıııpııa iç yapısıyla Atlas modelinin aynısıdır fakat Atlas''tan farklı olarak bıçakları değişebilen değil, sabittir. aıııpııa 180 modeline bu sabit bıçaklar dışında aparat takamazsınız.
aıııpııa 180 mm kalınlığında silidire, 10 kalınlığa ayarlanabilen sabit bir bıçağa sahiptir. Bu sayede Kolaylıkla erişte ve spagetti yapabilirsiniz.
Makarna yaparken işinizi kolaylaştıracak çıkartılabilen bir kolu ve güvenle kullanmanızı sağlayacak bir mengenesi vardır.
Metalurji yani metal bilimi tarafından test edilerek patenti alınmıştır. Yaptığınız gıdalara herhangi bir ağır metal, oksit veya diğer maddelerin karışmayacağından emin olabilirsiniz.
Sabit, ikili makarna bıçakları sayesinde hem 6 mm erişte hem de 1,5 mm spagetti yapabilirsiniz.
Yüksek kaliteden yapılmış aluminyum alaşımlı kolu vardır.
1.2 – 2.0 mm aralığındaki kalınlıkta ve 18 cm eninde makarna yapmanızı sağlar.
3,18 kg ağırlığındadır.
2 yıl garantilidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Maracato aıııpııa 180 mm Erişte Makarna Kesme Makinesi Herşey Kaynağından En Hesaplı fiyatlar İle İstoç'dan, şömineler istoç dan sobalar istoçtan , istocdan.com mangal tokat mangalı istoçta kuzine soba istoçtan alınır. çay semaveri bakır semaver tüplü mangal , fırınlı soba kuzine soba şömine soba istoçta, kovalı soba, şömine aksesuarları istoçtan göktaş mangal istoç göktaş semaver, göktaş alışveriş göktaş soba istoçta bahçe mangal en ucuz bahçe ürünleri istoçtan sizlere İSTOÇDAN MANGALLAR, İSTOÇTAN BAHCE ÜRÜNLERİ, İSTOÇDAN SOBALAR KATI YAKIT, ZÜCCACİYE, HEDİYELİK EŞYA, EV DEKORASYON HIRDAVAT, İSTOÇTAN CAY SEMAVERLERİ, İSTOÇDAN ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER, YAPI MARKET, ŞÖMİNE AKSESUARLARI ISITICILAR ELEKTRİKLİ, MANGAL AKSESUARLARI, MANGAL KÖMÜRÜ, İSTOÇ EV GERECLERİ, BEYAZ EŞYA PNG-0004
Maracato aıııpııa 180 mm Erişte Makarna Kesme Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.