DIŞ MEKAN BAHÇE ŞÖMİNESİ MEDİUM

Stok Kodu
1987
Fiyat
159,00 USD + KDV
600,03 TL den başlayan taksitlerle!!
6.207,24 TL
Paylaş :
Üç ayaklı çelik standın üzerine oturan, topraktan üretilmiş bu bahçe şöminesi, açık havada geçireceğiniz zamanların vazgeçilmezi olacak. Yalnızca açık hava kullanımına uygundur.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 

Geleneksel seramiğin modern hali

Çelik stand ve toprak baca

Yükseklik: 89cm / Çap: 36cm

 

ÖNEMLİ NOT

Bu bahçe şöminesinin; ahşap, yanıcı zemin veya yüksek ısıya dayanıklı olmayan zeminlerde kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. Eğer kullanmak durumunda kalırsanız, zemin ile bahçe şöminesi arasına; yanmaz veya yüksek ısıya dayanıklı ( taş - tuğla gibi ) bir materyal konulması gerekmektedir. Toprak ürünlerimiz için kullanım ve bakım talimatlarımızı takip ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DIŞ MEKAN BAHÇE ŞÖMİNESİ MEDİUM Herşey Kaynağından En Hesaplı fiyatlar İle İstoç'dan, şömineler istoç dan sobalar istoçtan , istocdan.com mangal tokat mangalı istoçta kuzine soba istoçtan alınır. çay semaveri bakır semaver tüplü mangal , fırınlı soba kuzine soba şömine soba istoçta, kovalı soba, şömine aksesuarları istoçtan göktaş mangal istoç göktaş semaver, göktaş alışveriş göktaş soba istoçta bahçe mangal en ucuz bahçe ürünleri istoçtan sizlere İSTOÇDAN MANGALLAR, İSTOÇTAN BAHCE ÜRÜNLERİ, İSTOÇDAN SOBALAR KATI YAKIT, ZÜCCACİYE, HEDİYELİK EŞYA, EV DEKORASYON HIRDAVAT, İSTOÇTAN CAY SEMAVERLERİ, İSTOÇDAN ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER, YAPI MARKET, ŞÖMİNE AKSESUARLARI ISITICILAR ELEKTRİKLİ, MANGAL AKSESUARLARI, MANGAL KÖMÜRÜ, İSTOÇ EV GERECLERİ, BEYAZ EŞYA 1987
DIŞ MEKAN BAHÇE ŞÖMİNESİ MEDİUM

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.