İmperia İtalyan ev Tipi Hamur Açma Erişte Mantı Açma Makinasi

Marka
Stok Kodu
İMPERİA
Fiyat
3.720,00 TL + KDV
431,52 TL den başlayan taksitlerle!!
4.464,00 TL
Paylaş :


İmperia İtalyan ev Tipi Hamur Açma Erişte Mantı Açma Makinasi

itania manuel makarna makinası ve erişte makinası italyan mühendislerinin

krom kaplama ve çelik ile ürettikleri sağlam, dayanıklı makarna makinasıdır.

Titania manuel makarna makinası ve erişte makinası ile kendi evinizde ve kendi seçtiğiniz doğal malzemeleri kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde taze makarna ve erişte yapabilirsiniz.

Titania  manuel makarna makinası ve erişte makinası 15 mm genişliğinde ve 6 farklı kalınlıkta açabildiği hamuru 2mm’lik tagliatelle ve 6.5mm’lik fettuccine olarak kesebilir.

 

GRAFİK 1:

A- makina gövdesi
B- kelepçe
C- kelepçe yuvası
D- kelepçe vidası
H- ayar kolu
I- ayar düğmesi
L- hamur açma silindiri
M- kulp
N- hamur açma silindir yuvası
O- kesici silindir yuvaları
P- kesici silindirler

MAKARNA MAKİNASININ TEMİZLİĞİ

Titania iPasta manuel makarna makinası ve erişte makinasının temizliği oldukça basittir.

Kuru bir bez veya yumuşak bir fırça ile makinave aparatları rahatlıkla temizlenebilir.

 Makarna makinası ve erişte makinası, silindirler ve aparatları temizlenirken hamuru kaldırmak için keskin objeler kullanılmamalıdır. Makinanın silindirleri arasına hamur koymak için bıçak gibi materyaller kullanılmamalıdır. Makina ve aparatlarını yıkmaya gerek yoktur ve yıkanmamalıdır.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İmperia İtalyan ev Tipi Hamur Açma Erişte Mantı Açma Makinasi Herşey Kaynağından En Hesaplı fiyatlar İle İstoç'dan, şömineler istoç dan sobalar istoçtan , istocdan.com mangal tokat mangalı istoçta kuzine soba istoçtan alınır. çay semaveri bakır semaver tüplü mangal , fırınlı soba kuzine soba şömine soba istoçta, kovalı soba, şömine aksesuarları istoçtan göktaş mangal istoç göktaş semaver, göktaş alışveriş göktaş soba istoçta bahçe mangal en ucuz bahçe ürünleri istoçtan sizlere İSTOÇDAN MANGALLAR, İSTOÇTAN BAHCE ÜRÜNLERİ, İSTOÇDAN SOBALAR KATI YAKIT, ZÜCCACİYE, HEDİYELİK EŞYA, EV DEKORASYON HIRDAVAT, İSTOÇTAN CAY SEMAVERLERİ, İSTOÇDAN ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER, YAPI MARKET, ŞÖMİNE AKSESUARLARI ISITICILAR ELEKTRİKLİ, MANGAL AKSESUARLARI, MANGAL KÖMÜRÜ, İSTOÇ EV GERECLERİ, BEYAZ EŞYA İMPERİA
İmperia İtalyan ev Tipi Hamur Açma Erişte Mantı Açma Makinasi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.