Marcato AMPIA 150 MOTORLU

Marka
Stok Kodu
5000010030
Fiyat
8.866,00 TL + KDV
1.028,46 TL den başlayan taksitlerle!!
10.639,20 TL
Paylaş :
Marcato AMPIA MOTORLU
 
AMPIAMOTOR
Motorlu ev yapımı makarna makinesi
Marcato Classic serisinden Ampiamotor, Ampia 150 makarna makinesinin ve Pastadrive motorunun bir kombinasyonudur, hem sağlam hem de işlevseldir.
Bu makine kısa sürede lazanya, fettuccine (6 mm) ve tagliolini (1.5 mm) yapmak için kullanılabilir; Atlas serisinin aksine, Ampia serisindeki modellere ekstra aksesuar takılamaz.
Ampiamotor üzerindeki 10 konumlu kalınlık ayarı, sayfaların kalınlığını 4,8 mm'den num. 0, 0,6 mm, num. 9.
Ampiamotor paketi, makineyi çalışma yüzeyine sabitlemek için bir kelepçe ve bir Pastadrive motor içerir: Marcato'nun patentli süngü mekanizması sayesinde işinizi kolay ve güvenli hale getirir.
Makinenin silindirleri, hamur üzerinde metal kalıntıları bırakmayan ve% 100 saf ve sağlıklı makarna sağlayan eloksallı alüminyum alaşımdan yapılmıştır.
Marcato SpA tarafından sağlanan garanti Ampia 150 için 10 yıl ve Pastadrive motor için 2 yıldır.
Marcato tarafından yapılan Ampiamotor, yemek pişirmek için çok az zamanı olan, ancak yine de tamamen ev yapımı taze ve orijinal makarna isteyen insanlar için mükemmel bir üründür.
Önemli:
1. bulaşık makinesinde kullanmayın
2. Metal nesnelerle temizlemeyin
3. bir kürdan veya küçük bir fırça ile temizleyin
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marcato AMPIA 150 MOTORLU Herşey Kaynağından En Hesaplı fiyatlar İle İstoç'dan, şömineler istoç dan sobalar istoçtan , istocdan.com mangal tokat mangalı istoçta kuzine soba istoçtan alınır. çay semaveri bakır semaver tüplü mangal , fırınlı soba kuzine soba şömine soba istoçta, kovalı soba, şömine aksesuarları istoçtan göktaş mangal istoç göktaş semaver, göktaş alışveriş göktaş soba istoçta bahçe mangal en ucuz bahçe ürünleri istoçtan sizlere İSTOÇDAN MANGALLAR, İSTOÇTAN BAHCE ÜRÜNLERİ, İSTOÇDAN SOBALAR KATI YAKIT, ZÜCCACİYE, HEDİYELİK EŞYA, EV DEKORASYON HIRDAVAT, İSTOÇTAN CAY SEMAVERLERİ, İSTOÇDAN ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER, YAPI MARKET, ŞÖMİNE AKSESUARLARI ISITICILAR ELEKTRİKLİ, MANGAL AKSESUARLARI, MANGAL KÖMÜRÜ, İSTOÇ EV GERECLERİ, BEYAZ EŞYA 5000010030
Marcato AMPIA 150 MOTORLU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.